Taxi- en Zakelijk vervoer

Betrouwbaar, klantvriendelijk en snel!

Vertrouwde service, betrokken chauffeurs en een goede planning. De Hofstad Taxicentrale is inzetbaar op een gebied dat varieert van het bekende particuliere taxivervoer en airportservice tot zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer. Ook bieden wij nog vele andere vervoersmogelijkheden zoals; zakelijk vervoer, groepsvervoer, rouw- en trouwvervoer en chauffeursdiensten.

De Hofstad Taxicentrale is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of naar een verjaardag, wij regelen dit voor u.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum inclusief stropdas. Zo kunt u dus goed voor de dag komen bij die belangrijke afspraak.

Ook op de taxi-standplaatsen bent u vrij om bij ons in te stappen, wij zijn herkenbaar aan een groen, helder verlicht daklicht met ons logo erop. Zo bent u ook op de standplaatsen altijd zeker van een perfecte taxirit!

Zakelijk vervoer; afspraak is afspraak

Taxi Zakelijk

Geen tijd om zelf te rijden, parkeerproblemen, openbaar vervoer, vertragingen, de route naar uw bestemming. Geen zorgen, met De Hofstad Taxicentrale als partner hoeft u zich hier niet druk om te maken. U reist met luxe en arriveert ontspannen op uw bestemming, waar dan ook.

Onze chauffeurs zijn niet alleen geselecteerd op rijvaardigheid en stratenkennis, maar ook op de bereidwilligheid een goede service te verlenen en zijn altijd gekleed in kostuum incl. stropdas. De chauffeurs die voor deze service worden ingezet hebben een VIP-rijopleiding gevolgd. Hierdoor wordt de hoogstaande kwaliteit van onze dienstverlening nog meer gegarandeerd.

Onze voertuigen zijn schoon, goed onderhouden en uitgerust met airconditioning, stoffen bekleding, leeslampjes en een navigatiesysteem. Bovendien kunnen zij ontdaan worden van alle uiterlijke taxikenmerken, m.u.v. het taxikenteken en de vergunning.

De Hofstad Taxicentrale heeft veel ervaring met het organiseren van congressen, delegaties en andere evenementen. Al het vervoer kan desgewenst door ons geregeld worden. Ook chauffeursdiensten behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over onze diensten en tarieven is op te vragen per e-mail.

VIP cursus Taxi Zakelijk Vervoer

Bel (070) 346 26 26 om een taxi te bestellen of bestel uw taxi ONLINE via onze website of met uw smartphone.

Kerketuinenweg 65, 2544 CZ Den Haag, (070) 346 26 26