ABONNEE-TAXI

WORDT VOORDELIG LID!

De Hofstad Taxicentrale kan u in samenwerking met de Stichting Abonnee-Taxi zeer voordelig taxivervoer aanbieden. De kortingen ten opzichte van het normale metertarief variëren van 20% tot zelfs 50% !

Het systeem werkt als volgt:
Wij hebben de regio Haaglanden in zônes verdeeld. Blijft u met uw rit binnen de zône betaalt u de basisprijs, voor iedere zône extra komt er een vast bedrag bij. De Stichting Abonnee Taxi heeft een zônekaart opgesteld met een prijzentabel, zodat u altijd van tevoren de ritprijs kunt berekenen. U komt dus nooit meer voor verassingen te staan.

DE GOEDKOOPSTE TAXI VOOR JONG EN OUD !

Indien u lid wordt van de Stichting Abonnee-Taxi verleent u ons tot wederopzegging een machtiging tot incasso van € 20,00 per jaar. De minimale abonnementsduur is 1 jaar en de opzegtermijn is 2 maanden. Ook kunt u zelf zorgdragen voor een betaling van € 25,00, dit is dus iets duurder dan bij automatische incasso. Bij uw lidmaatschap ontvangt u een pasje dat u voor de rit aan de chauffeur dient te tonen.

Lidmaatschap van de Stichting Abonnee-Taxi is uitsluitend voor particulieren (niet voor bedrijven en/of instellingen), waarbij de ritprijs na afloop van de rit contant aan de chauffeur dient te worden voldaan (niet op factuurbasis). Tarieven van de Stichting Abonnee-Taxi zijn niet van toepassing voor onze busjes of bij rolstoelvervoer.

U kunt hier het prijzenoverzicht en hier de aanmeldingskaart downloaden.

Abonnee Taxi

Bel (070) 346 26 26 om een taxi te bestellen of bestel uw taxi ONLINE via onze website of met uw smartphone.

Kerketuinenweg 65, 2544 CZ Den Haag, +31 (0)70 346 26 26