Airportservice

Zorgeloos en voor een vaste prijs op reis

Als u op vakantie of zakenreis gaat met het vliegtuig begint dat al voor uw eigen voordeur, als u gebruikt maakt van de Airportservice van De Hofstad Taxicentrale. Met ons bent u ervan verzekerd, dat u uw vliegtuig haalt. U wordt geholpen met uw bagage en indien gewenst zorgt De Hofstad Taxicentrale ervoor dat u ook weer wordt opgehaald.

U betaalt een vaste prijs voor uw taxi en deze is voor u en uw medereizigers alleen. Er wordt dus niet gecombineerd met andere klanten.

 

Gemak en comfort

LET OP ! Indien u ook van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u om bij uw reservering het vluchtnummer en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Het reserveren van een taxi voor onze Airportservice kunt ook via onze website doen. Klik hier om naar de Airportservice bestelmodule te gaan en uw heen- en terugreis te boeken en evt. direct af te rekenen. Reserveer uw terugreis niet bij de chauffeur, u loopt het risico dat u dan geen taxi aantreft als u aankomt op het vliegveld.

Bij de ophaalservice is een mobiel telefoonnummer en het vluchtnummer verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen als het vliegtuig al geland is en onze chauffeur u niet direct kan vinden of als u wat langer op uw bagage moet wachten. U dient zich, nadat u uw bagage heeft, naar het Meeting Point te begeven, alwaar de chauffeur op u staat te wachten en u naar de taxi begeleidt. I.v.m. parkeerproblemen op de luchthavens is het tevens mogelijk dat de chauffeur bij zijn taxi wacht en telefonisch met u afspreekt waar en wanneer u elkaar treft, op Schiphol is dit meestal boven voor de vertrekhallen. Het vluchtnummer hebben wij nodig om de verwachte landingstijd in de gaten te houden. Wij houden voor de ritplanning rekening met 30 à 45 minuten tijd voor het uitstappen en de bagage ophalen. Mocht u uitsluitend handbagage hebben of op een specifiek tijdstip op het vliegveld opgehaald willen worden, dan verzoeken wij u om dit bij uw reservering aan te geven, wij zorgen er dan voor dat uw taxi op tijd klaar staat.

Airport taxi cab the hague
Stationwagen Taxi
Vliegtuig Taxi Schiphol DenHaag

Bel (070) 346 26 26 om een taxi te bestellen of bestel uw taxi ONLINE via onze website of met uw smartphone.

Kerketuinenweg 65, 2544 CZ Den Haag, (070) 346 26 26