Over ons

Taxi Reiswijk Historie

De Hofstad Taxicentrale is opgericht in 1995 en heeft sindsdien altijd klaar gestaan voor haar klanten. In 2006 werd Hofstadtax zelfs als beste taxi in de regio getest door het AD !

Ons werkgebied bestaat uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Maar ook uit andere randgemeenten van Den Haag, zoals het Westland, Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer kunt u ons bellen, wij kunnen direct zien of er een taxi in de buurt is om u van dienst te zijn. Verder kunnen wij ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland vanuit of terug naar onze regio.

De Hofstad Taxicentrale stuurt 60 taxi’s en 10 taxibusjes aan en is 24 uur per dag bereikbaar. Veel plezier met uw bezoek aan onze website. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken voor een vervoersoplossing op maat dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Let op! De Hofstad Taxicentrale verzorgt voor een aantal grote zorgverzekeraars het Zittend Ziekenvervoer in de regio Den Haag. Mocht u hiervoor in aanmerking komen neem dan contact met ons op.

Bel (070) 346 26 26 om een taxi te bestellen of bestel uw taxi ONLINE via onze website of met uw smartphone.

Kerketuinenweg 65, 2544 CZ Den Haag, (070) 346 26 26