Welkom bij De Hofstad Taxicentrale voor Den Haag e.o.

De Hofstad Taxicentrale is opgericht in 1995 en heeft sindsdien altijd klaar gestaan voor haar klanten. In 2006 werd Hofstadtax zelfs als beste taxi in de regio getest door het AD !

Ons werkgebied bestaat uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Maar ook uit andere randgemeenten van Den Haag, zoals het Westland, Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer kunt u ons bellen, wij kunnen direct zien of er een taxi in de buurt is om u van dienst te zijn. Verder kunnen wij ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel Nederland vanuit onze regio.

De Hofstad Taxicentrale stuurt 60 taxi's en 10 taxibusjes aan en is 24 uur per dag bereikbaar. Veel plezier met uw bezoek aan onze website. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken voor een vervoersoplossing op maat dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Let op! De Hofstad Taxicentrale verzorgt voor een aantal grote zorgverzekeraars het Zittend Ziekenvervoer in de regio Den Haag uit. Mocht u hiervoor in aanmerking komen neem dan contact met ons op.

 

NIEUWS:

JUNI 2014: Op 5 juni 2014 is de TTO-vergunning door de Gemeente Den Haag aan Hofstadtax verleend. Iedere taxichauffeur die binnen Den Haag (m.u.v. Leidschenveen en Ypenburg) zgn. opstapklanten wilt oppikken moet aangesloten zijn bij een TTO.

JANUARI 2014: Vanaf 1 januari 2014 verzorgen wij het Valys vervoer vanuit Den Haag en Rijswijk.

APRIL 2013: U kunt bij ons ook terecht voor rolstoelvervoer, binnenkort meer informatie op deze website.

 

U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken voor het boeken van uw rit.

BEL DIRECT +31 70 346 26 26 

De Hofstad Taxicentrale is ISO-gecertificeerd en heeft het TX-keur:   KIWA_ISO__9001.jpg   txkeur.jpg            

 

foto1.jpg foto2.jpg
   
 Caddy_rs.JPG  foto4.jpg

De Hofstad Taxicentrale werkt sinds 1 mei 2011 met planningssoftware van WinTax. Sindsdien is de betrouwbaarheid van De Hofstad Taxicentrale nog verder toegenomen. Klik hier om naar de site van WinTax te gaan.

 

lg_wintax.jpg

  

Ontworpen door Simplexxion Software Solutions